Wat kan ik genieten van simpele dingen. Herken jij dat? Dat zonnetje dat toch nog even lekker straalde vanmiddag. Vandaag ziekjes toch even naar het werk. Fijn is het dan om meelevende beterschap wensen te krijgen van collega's en eerder dan gepland weg te kunnen. Nu dus vroeg mijn bed in, uitzieken. Ik dwaal af!
       

Poederkleuren!
We zien ze al een aantal jaren steeds populairder worden. Subtiele poedertinten zijn mooi te combineren met stoere, sobere materialen, denk bijvoorbeeld aan beton. Mooi dat contrast! Door te kiezen voor een item met matte uitvoering geeft het de roze poedertint net iets meer body. De poedertinten, poederroze en nude, zijn goed te combineren met wit, grijstinten en zwart. Maar ook met koper. Koper is steeds meer terug te vinden in het interieur. Koper past goed in diverse interieurstijlen, het geeft sfeer en warmte. Durf te mixen voor een eigenzinnig effect. Ook ik ben ineens in een 'poedermood' ;-) Zal mijn verlangen naar zon, warmte en zomer wel zijn!

Fijn weekend!


X O
YET


       



© Moodboard: Le Style Studio     1. 2. 3. 4.



Things that make me happy


Badkamer
De eerste keuzes voor de badkamer zijn gemaakt. Het 'plaatje' zit in ons hoofd, nu is het realiseren begonnen! De realisatie begon met de indeling, het aanleggen van de watertoevoer, de elektriciteit, beslissen waar het toilet geplaatst wordt. De kastruimte. Wat voor wastafels en kranen kiezen we?



Leuke nieuwe styling ideeën, voor gezellig tafelen. Ook in 2015 zien we veel groen in het interieur, in planten, maar ook als decoratie kleur, bij vazen, lampen, gekleurd glas etc. Door gebruik van verschillende krukjes houd je het geheel speels en ruimtelijk. Zie je ook het grote moodboard met krijtverf? Leuk en handig idee!





Voorspelde trends
Januari! De maand waarin de nieuwe interieurcollecties voor lente/zomer 2015 weer voorbij komen. Leuk om te checken of de voorspelde trends voor 2015 ook te zien zijn!


2015! 
Is 2015 goed begonnen? Ben je toe aan een symbolisch nieuwe blanco pagina, schone lei, frisse start of noem 'jij' het nog anders? 
 

LE STYLE © design by Blog Milk