365 new days,
365 new chances!


Ik wens je een gelukkig, gezond, liefdevol en inspirerend 2015! Proost, Kus, Knal en Hou het veilig. Swing het nieuwe jaar in. Have fun! And I'll see you in January.....


xoxo
Yet
sneakpreview house doctor 2015

Ik wil even kwijt dat ik zo blij ben met alle lieve reacties op mijn eerlijke artikel. Ik ben er stil van. Dankjewel. Het geeft me weer een dosis motivatie! Even een pas op de plaats, even reflecteren doet goed. Ik weet weer wie ik ben en dat werken vanuit passie, dicht bij mezelf blijven, genoeg is om te kunnen inspireren. Daar word ik enthousiast en gelukkig van. Zo fijn om te ervaren dat dit weer ruimte en energie geeft voor nieuwe ideeën! Zo kreeg blog Le Style Studio een nieuwe lay-out en maakte ik een mood-2014-jaaroverzicht. Deze kan je hier zien. Op naar een nieuw inspirerend blogjaar! Goede wensen enzo? ..... Die komen nog!


Enjoy living!

Liefs!
Yet


Mijn droom!
Ik vind het tijd voor een openhartig blog. Blog Le Style bestaat vanaf juni 2011. Mijn doel; inspireren en ideeën kunnen opdoen qua interieur en styling. Inspiratie brengen doormiddel van inspirerende beelden en woorden. Mijn blog was mijn ontspanning, mijn creatieve wereld, waaruit ik andere persoonlijke energie opdeed naast mijn andere verantwoordelijke baan. Die eerste blogtijd, bestond dan ook uit mensen meenemen in mijn stylingswereld, ons klusavontuur en af en toe eens een leuke schrijfopdracht of beurs/persbezoek. Daarna werd het drukker achter de schermen, er volgden nieuwe opdrachten, nieuwe samenwerkingen, nieuwe ideeën. Mijn droom kwam uit! Door steeds meer vraag en opdrachten volgde de stap naar de Kamer van Koophandel. In 2013 begon ik mijn bedrijf! Le Style Studio

Flow 
Energiek en vol met nieuwe ideeën ging ik alle nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen aan! Er ontstonden leuke, boeiende samenwerkingen en unieke creaties. Ik vind het zo leuk om nieuwe fantastische, creatieve, hartelijke mensen te ontmoeten door mijn blog en bedrijf. Wat is werken vanuit passie genieten.

              


ssst

What happens under
the mistletoe

stays under
The Mistletoe




N

joy 

X

mas





Tip voor in je agenda! Zaterdag 7 & zondag 8 februari 2015 is Design Icons terug! Design Icons is een jaarlijks evenement in De Kromhouthal op het terrein van De Overkant. Deze voormalige scheepsmotorenfabriek is compleet gerenoveerd tot een karakteristieke evenementenlocatie. Gelegen in Amsterdam-Noord direct aan 't IJ, met een prachtig uitzicht op het stadscentrum. De industriële uitstraling van De Kromhouthal laat de designs uit de 20e eeuw goed tot hun recht komen. Je kunt een divers aanbod verwachten, van de bekende klassiekers tot onbekend design, met Eames naast Mies van der Rohe, tot stoer industrieel. Voor openingstijden en meer info kijk je hier.




pictures © Design IconsLe Style Studio. 

Even weer een leuk nieuwtje! Le Style staat in de Top 50 inspirerende interieurblogs 2015 van Nederland. Ik vind het super leuk! Blijf jij ook in 2015 graag geïnspireerd door top interieurstylisten? Neem dan een kijkje voor meer interieur inspiratie! Er staan nog zoveel meer leuke blogs en sites in de Top 50 lijst.

xoxo
Yet
via
   

Kerst styling in zwart, wit, grijs en hout. Ik hou zo van deze stoere sobere, minimalistische styling sfeer. & jij? Vakantie! Heerlijk even twee weken vakantie. Genieten van 'het thuis zijn' en elkaar, wat waren wij er aan toe! Ik wens je een fijn weekend!

xoxo
Yet



© photos: Kristofer Johnsson - Images in Grayscale

Blog Tip! Kom je vaker even een kijkje nemen op mijn blog? Dan weet je vast wel dat ik hou van zwart wit fotografie en styling. Ken jij de Zweedse interieur en lifestyle fotograaf Kristofer Johnsson? Hij heeft een tumblr. blog Images in Grayscale. Zijn styling foto's zijn sober, stoer, in de industriële stijl en met design items waar ik zo van hou. Spreken de bovenstaande foto's ook jou aan qua sfeer? Neem dan vooral een kijkje voor meer inspiratie!

xoxo
Yet


Shoppen bij Le Style shop met 10 % korting tot het einde van het jaar! Doe je met kortingscode: HappyHolidays2014




Lots of shopping fun!

Zo creëert house doctor met transparante accessoires en artikelen een subtiele gezellige kerstsfeer. Wat heb je voor het creëren van gezelligheid soms maar weinig nodig!

Ik wens je alvast een fijne nieuwe week, maak er iets moois van!

xoxo
Yet
foto & styling © Yet Le Style Studio

Even een leuk nieuwtje! Kennen jullie Flinders Magazine? Flinders, mijn favo shop voor het kopen van design artikelen. Zoals mijn laatste aankoop voor Le Style Studio; de toolbox van Vitra. Een andere favoriet van mij: Flinders Café Groningen. Dit café heeft een prachtige plek, in het Groningse Noorderplantsoen. Een heerlijke idyllische plek om te genieten van leuk gezelschap, lekker eten & drinken en om daarnaast het design te bewonderen. Vandaar dat ik het zo leuk vind dat 'juist zij', mij benaderden voor een interview! 

Benieuwd? Lees het artikel dan maar eens door bij Flinders Magazine.


Ik wens je een inspirerend weekend!

xoxo
Yet



Een beetje kerst styling zo begin december. House doctor doet dit met toevoeging van subtiele kleur, een soft nude kleurig plaid met grafisch patroon, gekleurd glas en takken groen. Hoe creëer jij sfeer in december? 

Fijn weekend!


xoxo
Yet
 

LE STYLE © design by Blog Milk