photo: Jonas Bjerre-Poulsen



Private home of Bjerre-Poulsen from Norm Architects

So Lovely, this private home of Bjerre-Poulsen, the architect and photographer from Norm Architects. Click on link: bobedre.dk for more photos and inspiration. So inspiring .....



Privéwoning van Bjerre-Poulsen van Norm Architects

Zo mooi, deze privĂ©woning van Bjerre-Poulsen, de architect en fotograaf van Norm Architects. Klik op de link: bobedre.dk voor meer foto's en inspiratie. Zo inspirerend .....



I am a fan and you, what do you think?

Hearty greetings!



Moments Collection
House Doctor



De herfst is er dan toch echt ..... Mijn favoriete seizoenen liggen alweer achter ons. Het leven verschuift weer van buiten naar binnen. Dus gaan we het binnen weer gezellig maken.   

Dit is mijn favoriete foto uit de Moments Collection 2012 van House DoctorIk houd van de sfeer en de stoere grote takken als herfst decoratie. Inspirerend om dan toch ook maar toe te geven aan de herfst. Naast de kaarsen die weer volop branden, de komende week toch maar wat herfst sfeer in huis halen;-) .....



Happy Sunday! 
& a great first autumn 
week






Oude Franse Parasol


Zo, voor mijn gevoel eindelijk weer eens tijd voor een post. Momenteel een drukke tijd .....

De oude Franse parasol van linnen en getekend door de tijd komt van Your Beach House. Rozmeen de eigenaresse van deze mooie webshop heeft ook een mooi blog Pastels and whites. Haar mooie stijl is zeker een kijkje waard!


Ik wens jullie allemaal een inspirerend weekend!


Lovely weekend!
XO



Stylish tafelen met Dalani & DM CREATION





Bij Dalani.nl zag ik deze DM Creation collectie. DM herziet de klassieke keuken met prachtige slabakken, kommen, snijplanken en slacouvert. Praktisch, mooi en eenvoudig schoon te houden. 

Sfeervol om de tafel te stylen met naturelle bamboetinten, de kommen zijn gecombineerd met een glanzend afgelakte witte buitenkant. Zag ze ook in andere 'nieuwe trendy' kleurstellingen voorbij komen, maar mijn persoonlijke voorkeur ging naar de witte variant.

De lepels en spatel zijn leuke blikvangers met het witte streepje. Deze hebben een plekje gekregen bij de andere pollepels en spatels in de kan op het aanrecht. 

Toch een leuk concept van Dalani deze online shoppingclub, zie vaak leuke acties per mail voorbij komen;-) Ook belang bij de shoppingclub? Lid worden kan heel gemakkelijk en is gratis. Nadat je gratis lid bent geworden bij Dalani.nl ontvang ook jij de nieuwsbrief met alle kortingsacties per mail. 

Volgens de weervoorspelling gaan we dit weekend nog even heerlijk Nazomeren!
Geniet van je weekend!


Lovely Weekend
XO






 

LE STYLE © design by Blog Milk