Witte bloemen


Gisteren kreeg ik van mijn zus een schitterend boeket.{Nogmaals 'thanks' zus, zo lief & mooi;-)} Ondanks dat het hier vandaag even flink regende kwam later de zon. Dit zorgde vanmiddag voor een mooie sfeer in huis. Zodra de zon in huis scheen en het zonlicht het groen en wit in het boeket oplichtte zorgde dit voor genietmomentjes. Dus vanmiddag even met de camera in de weer geweest. 

Met dit doorkijkje wens ik jullie voor nu een fijne nieuwe week toe!


Wonderful week





Zomerse Sferen


In de relaxstand genieten van de vrije dagen en het Zomerse weer !!
Daar hoort voor mij een Fruitcocktail bij .....

Van mij mag dit de hele zomer duren ;-)
Genieten jullie ook zo?


Wonderful weekend






Lavendel tijd .....


De Lavendel periode is weer aangebroken. Zo mooi,  hier geniet ik van. Helaas momenteel geen witte  Lavendel meer in de tuin na de strenge vorst van van de winter. De witte vind ik zo schitterend en wist je dat deze zelfs nog sterker geurt? Heerlijk de geur van Lavendel in de tuin. Voor in huis probeer ik een mand met Lavendel vol te krijgen ;-). Het frist ook binnen de kamers zo heerlijk op.

Wat is het genieten nu het weer eindelijk Zomers is!


Happy Monday!




photo: Pinterest




Give- away!


Dank jullie wel voor de leuke reacties op de Give- away en je deelname. In totaal waagden 36 van jullie een gokje;-) De één maakte zelfs een speciale post, de ander deed mee voor haar dochter, iemand reageerde vanaf haar vakantieadres, uit andere landen kwamen reacties etc.
Leuk om te lezen, maar ook zo lastig, ik gun het jullie allen van harte!

Nu kon ik allemaal lootjes maken en een trekking doen. Maar ik wilde gewoon één druk op de knop en het resultaat zien;-) Dus vanmorgen nog even alle reacties goed doorgelezen en genummerd van de eerste tot de laatste binnengekomen reactie. {Moet er toch niet aan denken iemand te zijn vergeten;-), dus ook nog even tot het laatste moment mijn mail gecheckt.}

Gekozen voor de True Random Number Generator. Eén druk op de knop en de uitslag was 11!



De elfde reactie om een kansje te wagen opgezocht en deze bleek van  haar  te zijn;-) Van harte gefeliciteerd!! Mail je mij je adres nog even?

Thnx voor jullie reacties & deelname!


& nog even, welkom nieuwe volgers, jullie zijn gespot;-) ! Ik heb genoten van jullie enthousiaste reacties. Nog één drukke week te gaan ..... daarna is er rustig de tijd om bij jullie een kijkje te nemen en een reactie achter te laten. See you;-)



Lieve groet



I wish you a great day and a lovely week!




& een hele fijne nieuwe week 


Momenteel een drukke afrondende tijd qua werk. Daardoor ben ik even minder actief met 'posten'. Ook reageren is momenteel even minder. Mijn interesse is er wel, ik kijk & lees wel!

Wil je nog meedoen met mijn Give- away ..... Dat kan nog tot en met 14 juli!


{Zie nog graag je reactie;-)}




I wish you a great day and a lovely week!








Foto: Hannas Form Fotografering & Styling
Pinterest
 

LE STYLE © design by Blog Milk